1
0

Samsungilta lapsellinen tablettiuutuus

Julkaistu 28.11.2013 10:58 OP Komonen
Avaa uudessa ikkunassa

KUVA 1/3

KUVA 2/3

KUVA 3/3

Monissa perheissä innokkaimmat tabletinkäyttäjät ovet perheen pienimmät. Kallista laitetta ei kuitenkaan välttämättä viitsisi antaa aivan pienten lasten käsiin. Samsungin uutuus on ulkoasultaan sopiva lasten leikkeihin, ja löytyypä laitteesta myös taaperoikäisille optimoitu versio käyttöliittymästä.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids -tabletista löytyy kaksi eri käyttöliittymää. Perinteinen Android 4.1-puoli sekä värikäs ja yksinkertainen lasten käyttöön optimoitu puoli. Aikuisten puolella otetut valokuvat ja tallennetut tiedostot eivät näy lasten puolelle, ja siirtyminen aikuisten suuntaan on suojattu salasanalla. Ettei elämä menisi vain pelaamiseksi, on lasten puolen käyttöaikaa mahdollista rajata ohjelmallisesti.

Teknisten speksien osalta Galaxy Tab 3 Kids ei edusta tablettien terävintä kärkeä. Värikkään suojakuoren sisältä paljastuu 1,3 gigahertsin tuplaydinsuoritin, gigatavu ram-muistia ja 4000 milliampeeritunnin akku. Seitsentuumaisen näytön resoluutio on 1024×600 pikseliä.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids on saatavilla joulukuun alusta alkaen, noin 240 euron hintaan. Lisävarusteena saataville tulee lisäksi C Pen -kynä, jolla ruudulle piirtely muuttuu virtuaalista sormiväritystä tarkemmaksi.

 

Käyttäjien kommentit (0)
Järjestys:
  • Vanhimmat ensin
  • Uusimmat ensin
  • Parhaimmat ensin

Osallistu keskusteluun

Oletko käyttänyt Windows Vistaa?

  •  
  •  
  •  
MBlabra ja Net.nyt
Näytä kaikki

KUVA 1/3

KUVA 2/3

KUVA 3/3