-4

Värisuora ulkoisia kiintolevyjä

Julkaistu 16.5.2012 10:00 OP Komonen
wd mypassport

Viimeisiin suuriin kiintolevyvalmistajiin lukeutuva Western Digital tuo My Passport -mallistoonsa uusia värikkäitä levyjä.

Uutuuslevyt on pakattu erityiskäsiteltyyn kuoreen, joka hylkii niin sormenjälkiä kuin naarmuuntumistakin. Värivalikoimaa löytyy valkoisen, mustan, hopean, sinisen ja punaisen verran. Kapasiteetiltaan uudet levyt ovat 500, 750 tai 1000 gigatavua. Aiemmin markkinoille on jo saatu kahden teratavun malli.

Tietokoneen kanssa tulevan kesän hittilevyt keskustelevat USB 3.0 -väylän välityksellä, mutta toimivat toki myös vanhempien koneiden USB 2.0 -liitännän kanssa. Tarvitsemansa sähkön laite nappaa usb-liitännästä, eli erillistä virtakaapelia ei tarvita. Levyn lisäksi ostaja saa automaattisia varmistuksia tekevän WD SmartWare-ohjelmiston ja WD Security -ohjelman levyn salasanasuojaukseen ja kryptaukseen.

Hintaa Western Digital My Passport -levyillä on kapasiteetin mukaan seuraavasti: 500 Gt – 99 euroa, 750 Gt – 129 euroa, 1 Tt – 149 euroa, 2 Tt – 229 euroa. Levyillä on kahden vuoden takuu.

Ei kommentteja

Osallistu keskusteluun

Onko pöytä-pc:n kotelon ulkonäöllä väliä?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
MBlabra ja Net.nyt
Näytä kaikki