Sähköpostin siivouspäivä / Kuumat pisteet / Kätevät kimppatapaamiset / Suomen suosituimmat pelit / PS Vitan ensituntuma

Terve! Pakkasen paukkuessa Pullopostissa otetaan lämpöä siivoamisen ja kuumien pisteiden avulla. Viikonloppu alkaa, joten olisikohan aika sopia kätevä kimppatapaaminen? Mukana myös Suomen suosituimmat pelit.

****

TÄNÄÄN ON KANSALLINEN SÄHKÖPOSTIN SIIVOUSPÄIVÄ

Kaikki suomalaiset on haastettu siivoamaan postilaatikkonsa ja tyhjentämään Saapuneet-kansionsa. Ohjeita toimenpiteen suorittamiseen ja järjestyksen ylläpitoon löytyy osoitteesta www.suurintyhjentaja.fi. Tarjolla on myös käytännön esimerkkejä homman hoitamisesta. Päivän aikana sivustolla voi seurata, kuinka ihmiset ovat tarttuneet haasteeseen. Suurin tyhjentäjä voittaa kevätsiivouksen - kotiinsa.

Ja kun olet lukenut tämä Pullopostin loppuun, ei muuta kuin siivoamaan!

****

NINTENDON KUUMAT PISTEET

Nintendo on solminut yhteistyösopimuksen free-hotspot.comin kanssa. Maailman laajinta Hotspot-verkostoa pyörittävän yhtiön palvelujen myötä Nintendo 3DS:n käyttäjät voivat jatkossa hyödyntää ilmaiseksi yli 5000 Wi-Fi Hotspot-pistettä 21 Euroopan maassa. Suomen Hotspot-pisteet löytyvät osoitteesta: www.free-hotspot.com.

****

SOVI KIMPPATAPAAMISET HELPOSTI DOODLELLA

Doodle auttaa löytämään ja sopimaan parhaan ajan tapaamisille, kokouksille, illallisille, treeneille ynnä muille menoille, joihin osallistuu useampia henkilöitä. Navigoi Doodlen sivulle ja perusta sinne äänestys, johon laitat itsellesi sopivat ajat. Ilmoita sitten äänestyksen linkki kaikille tapahtumaan mahdollisesti osallistuville vaikkapa sähköpostilla ja käy sopivaksi katsomasi ajan jälkeen vilkaisemassa, mikä tapaamisaika sai eniten ääniä, eli sopii parhaiten muille osallistujille. Helppoa.

Tämän ja muut hyödylliset päivän vinkit löydät MBnetistä osoitteesta www.mbnet.fi

Lisätietoja: www.doodle.com

****

SUOMEN SUOSITUIMMAT PELIT

Viikkojen 3-4 Figma-listan kärjessä ollaan näin vuoden aluksi hyvissä kyttäysasemissa, sillä liikehdintää ei ole liiemmin tapahtunut. Ainoa muutos edelliseen listaan on se, että Need for Speed: the Run ja FIFA 12 ovat vaihtaneet paikkoja keskikastissa.

 

1. Battlefield 3 (Electronic Arts) PC PS3 Xbox360

2. Call of Duty: Modern Warfare 3 (Activision-Blizzard) PC PS3 Xbox360

3. The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda) PC PS3 Xbox360

4.NHL 12 (Electronic Arts) PS3 Xbox360

5. Need for Speed: The Run (Electronic Arts) 3DS PC PS3 Wii Xbox360

6. FIFA 12 (Electronic Arts) 3DS PC PS2 PS3 PSP Wii Xbox360

7. SingStar SuomiSuosikit (Sony) PS2 PS3

8. Star Wars: The Old Republic (Electronic Arts) PC

9. The Sims 3: Lemmikit (Electronic Arts) 3DS PC PS3 Xbox360

10. Gran Turismo 5 (Sony) PS3 Lista on koottu yli kahdensadan pelikaupan lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat muun muassa Anttila, Coolshop, Discshop,K-Citymarket, Kärkkäinen, Prisma, Puolenkuun Pelit, Sokos, Stockmann, Veljekset Keskinen, Verkkokauppa.com, Viihdepysäkki ja VPD.

****

PS VITA -KÄSIKONSOLIN ENSITUNTUMA
Sonyn uuteen PS Vita -käsikonsoliin on vaikea suhtautua. Ei ole liioittelua sanoa sen olevan kuin Playstation 3 taskussa. Laite on viimeistelty ja mukava käyttää, ja jukistuspelienkin joukossa on monta hyvää tekelettä. Laitteesta löytyy muun muassa Google Maps, sisäänrakennettu 3g ja gps.

PS Vita on tehokkain taskuun mahtuva pelikone koskaan, mutta riittääkö tämä älypuhelinten ja tablettien ristipaineessa?

Lue koko artikkeli täältä: http://www.mbnet.fi/artikkeli/lehti/ennakot/ensituntuma_ps_vita_kasikonsoli_ja_julkaisupelit

****

Ethän muuten jo unohtanut sitä sähköpostikansioiden siivoamista? Hyvä.

****

Sait tämän sähköpostin, koska olet tilannut MBnetin Pullopostia. Mikäli et enää halua näitä uutiskirjeitä, voit käydä lopettamassa tilauksen MBnetin pullopostisivulta osoitteesta www.mbnet.fi/pulloposti. Lisätietoja saat MBnetin asiakaspalvelusta, Neuvolasta, sähköpostitse neuvola@mbnet.fi.